Korkeaa laatua ja vastuullista työtä vuodesta 1996

Soita meille: 0400 617 853

Ulkomaalaus mm. Järvenpään, Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella

Tasoite ja Maalaus Moilanen Oy toteuttaa ulkomaalausta viimeistellysti. Toimintaperiaatteenamme on tuottaa sellaista jälkeä, jonka takana voimme yhdessä asiakkaamme kanssa ylpeänä seistä. Tilatessasi yrityksemme ulkomaalaustöiden toteuttajaksi, voit olla sen kestävästä ja korkeatasoisesta lopputuloksesta varma. Pitkä kokemuksemme ja hyvä toteutus, ovat tehneet meistä pääkaupunkiseudulla varsin tunnettuja ulkomaalausten toteuttajia. On ollut myös ilo todeta, että asiakaskuntamme laajenee suosittelujen kautta. Yrityksemme toteuttaa ulkomaalaustyöt Helsingin, Espoon, Vantaan, Järvenpään, Keravan, Sipoon, Porvoon ja Lahden alueella.

Kysy lisää rohkeasti tai lähetä suoraan tarjouspyyntö ulkomaalaustöistä »

Julkisivumaalaus on osa rakennuksen kunnossapitotöitä

Julkisivumaalaus on järkevä keino pitää rakenteet suojattuna. Puhdistamalla ja maalaamalla pinnat jatkat julkisivun elämää ja lykkäät isompia remontteja tuonnemmaksi. Julkisivumaalaus on yrityksemme vahvaa osaamista, toteutamme urakat laadukkaasti aina pohjatöitä myöten. Kattavan kokemuksen ansiosta teemme mitä erilaisimpia toteutuksia riippumatta julkisivumateriaalin laadusta. Puun lisäksi voimme käsitellä esimerkiksi peltiverhoukset tai rapatut pinnat. Tasoite ja Maalaus Moilanen Oy taipuu niin pieniinkin kuin vaativiinkin kunnostuskohteisiin. 

Talon maalaus käy ammattilaiselta nopeasti – teemme myös uudisrakennusten maalaukset

Talon maalaus kannattaa jättää ammattilaiselle. Älä turhaan vietä koko kesälomaasi talon maalaushommissa, vaan jätä se Tasoite ja Maalaus Moilanen Oy:n huoleksi. Vankka kokemus takaa sen, että työ etenee nopeasti ja voit viettää kesäsi siten kuin haluat. Olipa kyseessä kunnostuskohde tai uudisrakennus – saat meiltä osaavaa palvelua hyvällä aikataululla. Muista hyödyntää kotitalousvähennys myös julkisivumaalauksessa!

Teettäessäsi kodin kunnostustöitä Tasoite ja Maalaus Moilanen Oy:lla olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Lue lisää Verohallinnon sivuilta »

Ota yhteyttä – pyydä edullinen tarjous ulkomaalaustöistä!

Tasoite ja Maalaus Moilanen Oy toteuttaa ulkomaalausta edullisesti pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan kunnissa. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita esimerkiksi Helsingin, Espoon, Vantaan ja Järvenpään alueella.

Kysy lisää ulkomaalauksen toteutuksesta tai pyydä suoraan tarjous »