Korkeaa laatua ja vastuullista työtä vuodesta 1996

Soita meille: 0400 617 853

Tasoitetyöt Järvenpäässä, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Vastuullinen ammattilainen tasoitetyöhön. Toteutamme yksilöllisesti erilaisia tasoitetöitä kohteen mukaan, saat korkeatasoiset toteutukset niin uudisrakennuksiin kuin kunnostuskohteisiin. Pintojen uusimisella saadaan kotiin tarvittavaa uutta ilmettä ja tunnelmaa. Myös julkisivun ilme kohentuu uudistetulla ja kunnostetulla pinnalla. Tasoite ja Maalaus Moilanen Oy tarjoaa tasoitetyöt pääkaupunkiseudun ja muun Uudenmaan alueella kattavasti. Teemme tasoitetyöt esimerkiksi Järvenpään, Helsingin, Espoon, Vantaan, Keravan, Sipoon ja Porvoon alueella. Käytössämme on useiden vuosikymmenten kokemus erilaisten kohteiden toteutuksista.

Kaikkien pintojen asiantuntija – teemme tasoitustyöt viimeistellysti

Saat kauttamme pintojen kokonaisvaltaisen uudistuksen. Kaikenlaiset rappaus- ja tasoitetyöt onnistuvat meiltä nopeasti ja viimeistellysti, teemme esimerkiksi:

Tarjoamme osaamisalallamme apua vakiintuneen asiantuntijaverkostomme voimin. Jos jokin maalaamiseen, tasoittamiseen tai rappauksiin liittyvä asia mietityttää, saat vastauksen kyllä meiltä.

Seinän pinnoitus sisällä ja ulkona

Tasoitus ja maalaustyöt vastuullisesti ja ammattitaidolla sisätiloihin ja julkisivuihin. Tasoite ja Maalaus Moilanen Oy:llä on vuosikymmenten kokemus käytössä erilaisista pintaratkaisuista.

Gyproc-nauhoitukset ja tasoitukset

Toteutamme Gyproc-seinien ja kattojen levysaumojen kittaukset sekä ylitasoitukset ja maalauskäsittelyt. Tilaa Gyproc-nauhoitukset ja tasoitukset alan ammattilaiselta.

Tasoitetyöt Ammattitaidolla – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tasoite ja Maalaus Moilanen Oy toteuttaa tasoitetyöt vuosikymmenten kokemuksella laadukkaasti. Tilatessasi rappaus- ja tasoitetyöt kauttamme voit olla varma niiden viimeistellystä toteutuksesta. Saat tasoitetyöt muun muassa Helsingin, Espoon, Vantaan, Porvoon ja Järvenpään alueella. Kysy lisää ja toteuta työt ammattilaisen avulla »