Korkeaa laatua ja vastuullista työtä vuodesta 1996

Soita meille: 0400 617 853

Sisämaalaus Järvenpään ja pääkaupunkiseudun alueella

Kaipaako kotisi sisämaalausta ja uutta ilmettä? Tasoite ja Maalaus Moilanen Oy suorittaa nopeasti ja laadukkaasti kaikki kodin ja huoneistojen sisämaalaukset lattiasta kattoon. Yrityksemme toteuttaa sisämaalausta Järvenpään, Helsingin, Espoon, Vantaan, Keravan, Sipoon, Porvoon ja tarvittaessa esimerkiksi Lahden alueella. Ota yhteyttä – pyydä tarjous sisämaalausten ammattilaisilta »

Seinän maalaus vaatii huolellisen pohjatyön

Teemme maalaustyöt vankalla kokemuksella ja laadukkailla välineillä. Hallitsemme myös hankalampien kohteiden erikoismaalaukset ja kodin seiniä piristävät tehostemaalaukset. Seinän maalaus kannattaa teetättää ammattilaisilla, jotka tekevät kaikki tarvittavat pohjatyöt oikeaoppisesti ja huolellisesti, saavuttaen siten kestävän lopputuloksen.

Teemme myös tapetointia

Kaipaako jokin kotisi huoneista uutta tapettia? Tasoite ja Maalaus Moilanen Oy tekee myös tapetoinnit laadukkaasti.

Ota yhteyttä – meillä työt sujuvat!

Ammattilaisemme ovat toimineet alalla pitkään. Sisämaalaus on ammattilaisten tekemänä nopeaa ja laadukasta. Tilatessasi yrityksemme sisämaalaustöiden suorittajaksi, voit olla varma työn korkealaatuisesta toteutuksesta. Palvelemme kattavasti pääkaupunkiseudulla, kuten Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Jos jokin maalaukseen liittyvä asia mietityttää tai haluat lähettää meille suoraan tarjouspyynnön, ota yhteyttä »

Tutustu myös muihin maalauspalveluihimme: