Korkeaa laatua ja vastuullista työtä vuodesta 1996

Soita meille: 0400 617 853

Katon maalaus Järvenpään ja Helsingin alueella

Katon maalaus edessä? Tasoite ja Maalaus Moilanen Oy toimii vankalla kokemuksella. Ammattitaitoiset maalarimme suorittavat pääkaupunkiseudun ja Keski-Uusimaan, kuten Helsingin, Espoon, Vantaan, Järvenpään, Keravan ja Sipoon, sekä tarvittaessa myös Porvoon ja Lahden alueen maalaustyöt. Meillä on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita alueella – katon maalaus on ammattilaisten tekemänä nopeaa ja näyttävää. Ota sinäkin yhteyttä ja pyydä edullinen tarjous katon maalauksesta »

Miksi valita juuri meidät katon maalaustyön suorittajaksi?

Yrityksemme valtti on vankka kokemus rakennus- ja remonttiurakoista. Teemme yksilöllisesti kaikki tarvittavat urakat juuri Sinun kohteeseesi sovitettuna. Yrityksellemme on tärkeää toimia vastuullisesti. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että työnlaatumme on viimeisteltyä ja huolellista viimeisintä pensselin vetoa myöten. Pitkä kokemus maalaustöistä tuo tekemiseen varmuutta ja nopeutta – meiltä saatkin sujuvaa palvelua kaikissa tilanteissa. 

Sisäkaton maalaus

Laadukasta ja vastuullista ammattityötä vuosikymmenten kokemuksella – sisäkaton maalaus onnistuu ammattilaisen näkemyksellä. 

Paneelikaton maalaus

Laadukasta ja vastuullista ammattityötä vuosikymmenten kokemuksella. Myös paneelikaton maalaus tehdään vankalla asiantuntemuksella.

Ota yhteyttä – pyydä edullinen tarjous maalaustöistä!

Kun sisäkaton maalaus on ajankohtainen, kannattaa ottaa yhteyttä osaavaan ammattilaiseen. Tasoite ja Maalaus Moilanen Oy suorittaa muun muassa Helsingin, Espoon ja Vantaan alueen katon maalaustyöt edullisesti ja laadukkaasti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous katon maalaustöistä »