Korkeaa laatua ja vastuullista työtä vuodesta 1996

Soita meille: 0400 617 853

Ammattimaista rappausta Järvenpään ja Helsingin alueella

Kaipaako julkisivusi rappausta? Löytyykö sisätiloista rapattavaa? Tasoite ja Maalaus Moilanen Oy tekee rappausta ammattitaitoisesti. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu tuottaa viimeisteltyä jälkeä kaikissa urakoissamme, myös rappauksissa. Pitkä ja vankka kokemus, osaavat tekijät yhdessä toimivan kaluston kanssa ovat tehneet meistä alan ykkösen. Olemme toteuttaneet lukuisia rappauskohteita pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan kunnissa, kuten Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Järvenpäässä, Keravalla, Sipoossa ja Porvoossa, sekä myös Lahdessa.

Ota rohkeasti yhteyttä – kartoitamme yhdessä juuri Sinun kohteesi tarpeet ja teemme niistä edullisen, kilpailukykyisen tarjouksen.

Miksi teettäisit rappaustyöt meillä?

Vahva ammattitaitomme näkyy erinomaisena lopputuloksena ja tuntuu hyvältä kukkarossa. Kokemus on tuonut meille järjestelmällisyyttä, joka näkyy asiakkaallemme edullisena kustannuksena. Tehokas tekeminen näkyykin suoraan kustannuksien hallintana. Teetä rappaustyöt meillä ja saat järkevää hinnoittelua.

Ota yhteyttä – saat rappaukset laadukkaasti

Tasoite ja Maalaus Moilanen Oy tekee rappausta laadukkaasti ja monipuolisesti. Siksi rappaustyöt tai tasoitukset kannattaa tilata meiltä. 

Tilaa kokenut ammattilainen Helsingin, Espoon ja Vantaan alueelle »